Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po Ľ. Kolesárovi z Dolného Lieskova, odišiel z nemocnice

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

Dolný Lieskov 14. júla (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 61-ročnom Ľubomírovi Kolesárovi z Dolného Lieskova v okrese Považská Bystrica. Kolesár, ktorý je v súčasnosti klientom tamojšieho centra sociálnych služieb, odišiel ešte 12. júla približne o 11.15 h z považskobystrickej nemocnice na neznáme miesto. Informoval o tom v nedeľu TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Nezvestný muž je vysoký asi 165 centimetrov, zavalitej postavy. Má modré oči a šedivé vlasy dlhé približne tri až štyri centimetre. Naposledy mal na sebe oblečenú bundu smotanovej farby, ružovú polokošeľu, bledé modré rifle a obuté mal športové botasky.

Nezvestný Ľubomír Kolesár.
Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica


Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informácie môžu podať aj na stránke Policajného zboru na sociálnej sieti formou súkromnej správy.