Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Americký vodič oblečený ako Batman unikol pokutovému bločku, zákonne

Americký vodič oblečený ako Batman. Foto: youtube.com

Policajtom sa nepozdávala štátna poznávacia značka jeho auta s logom superhrdinu , ktorá nie je povolená v americkom štáte Maryland.

Rockville 30. marca (TASR) - Polícia v Spojených štátoch zastavila vodiča oblečeného ako Batman, ale muž v maske unikol pokutovému bločku - zákonne.

Policajti za hlavným mestom Washington minulý týždeň naznačili vodičovi v čiernom lamborghini, ozdobenom logami Batmana, aby zastavil autom pri krajnici cesty. Šofér bol oblečený ako Batman - mal plášť, masku a všetko ostatné. Na policajtov to však dojem neurobilo a chceli sa s ním rozprávať o štátnej poznávacej značke s logom superhrdinu, ktorá nie je povolená v americkom štáte Maryland, susediacom v metropolou Washington.

Vodič sa volá Lenny B. Robinson, keď práve nie je v kostýme Batmana, v ktorom chodí potešiť choré deti do nemocníc, napísala agentúra AP. Muž však bez problémov ukázal strážcom zákona aj správnu poznávaciu značku.

Udalosť je zachytená aj na video, na ktorom vidieť policajtov, ako si s Batmanom podajú ruky a odfotografujú si ho v aute, keď s ním odchádza.