Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Milka prináša nezabudnuteľné zážitky

Milka prináša nezabudnuteľné zážitky: hrajte o stretnutie s futbalovými hviezdami Foto: Mondelēz

Hrajte o stretnutie s futbalovými hviezdami!

Bratislava 11. apríla (OTS) - Od pohodových chvíľ s rodinou a priateľmi až po dychberúce stretnutia s hviezdami svetového formátu. Milka prináša zážitky všetkých kategórií – každodenné aj tie celoživotné. Tak si ich príďte vychutnať! Nalaďte sa na futbalovú horúčku, súťažte s Milkou a hrajte o nezabudnuteľný výlet za Marekom Hamšíkom, Harrym Kaneom, Neymarom jr. alebo Virgilom van Dijkom a k tomu mnoho ďalších futbalových cien.

Vaše zážitky vám nikto nezoberie a preto sú často tým najcennejším, čo si v živote nesieme. A nezáleží na tom, aký veľký je to zážitok. Pre niekoho to môže byť nezabudnuteľné sobotné popoludnie v spoločnosti priateľov a rodiny s tabuľkou lahodnej čokolády, pre iného adrenalínový výlet spojený so sladkým občerstvením. Vďaka značke Milka však teraz majú športoví fanúšikovia možnosť zažiť zážitok na celý život. V jedinečnej súťaži, ktorá sa začína 2. apríla, končí 28. mája a prebieha na webovej stránke www.sutaz.milka.sk, sa hrá o skutočne extra zážitok.

V spoločnosti futbalových hviezd
Stačí si kúpiť akýkoľvek výrobok Milka, zadať jedinečný kód z účtenky do systému na stránke www.sutaz.milka.sk a mať trochu šťastia. A čo získajú šťastní výhercovia? Každý deň sa budú losovať dve poukážky do športového obchodu. Okrem toho bude k dispozícii celkom 18 originálnych a podpísaných dresov známych futbalových hviezd. A hlavnou cenou je absolútne exkluzívne stretnutie s jednou z futbalových ikon súčasnosti. O koho ide? Jeden šťastný výherca sa môže tešiť na výlet a osobné stretnutie s holandskou reprezentáciou a dôrazným stopérom slávneho FC Liverpool Virgilom van Dijkom. Ďalší zo štyroch hlavných výhercov sa stretne s kapitánom Anglicka a elitným útočníkom Bayernu Mníchov Harrym Kaneom. Vyhrať môžete aj virtuálne stretnutie s jedným z najlepších ofenzívnych hráčov sveta - Brazílčanom Neymarom jr. a napokon štvrtý výherca hlavnej ceny zažije skvelý futbalový zážitok na vlastnej koži po boku bývalého kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie, Mareka Hamšíka. A my vám môžeme sľúbiť, že na žiadny z týchto zážitkov nezabudnete!

Zážitky na celý život
Rodina pre mňa vždy bola na prvom mieste. Preto sú pre mňa tie najkrajšie zážitky narodenie našich detí, takisto moja svadba alebo prvé stretnutie s manželkou. Ale samozrejme ohromným zdrojom nezabudnuteľných zážitkov bol pre mňa futbal. Vďaka futbalu som sa pozrel na tie najkrajšie štadióny sveta a precestoval bez zveličenia celý svet. Hral som pred tisíckami úžasných fanúšikov na majstrovstvách Európy aj sveta, stretol som sa s hromadou veľmi zaujímavých a inšpiratívnych ľudí. Som rád, že aj ja teraz môžem vďaka Milke sprostredkovať niekomu nezabudnuteľný zážitok," hovorí bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík a dodáva: „Zapojte sa do súťaže s čokoládou Milka a budem sa tešiť na stretnutie možno práve s vami!"

Futbalová horúčka sa blíži! Ak ste futbalový fanúšik, možno ste už od detstva snívali o stretnutí s futbalovou hviezdou. Milka vám teraz pomôže tento sen splniť. Viac na www.sutaz.milka.sk.



Milka prináša zážitky na celý život
Milka je lahodná a jemná čokoláda, ktorá vám umožní vychutnať si chvíle pohody s rodinou a priateľmi. Zároveň vám však umožní splniť si celoživotný sen a zažiť nezabudnuteľné zážitky. Naskočte na vlnu futbalovej horúčky a vyhrajte poukaz na športové vybavenie, exkluzívny podpísaný futbalový dres alebo stretnutie s jednou z najžiarivejších hviezd futbalového neba! Viac na www.sutaz.milka.sk.

Minirozhovor s Marekom Hamšíkom
Keby ste si mali vybrať jeden zážitok, na ktorý do konca života nezabudnete, aký by to bol?
Ja osobne mám tri najväčšie športové zážitky, a to kvalifikáciu Slovenska na Majstrovstvá sveta vo futbale, prvú výhru v Talianskom pohári v drese Neapola po 30 rokoch, majstrovský titul v Trabzonspore po 33 rokoch.

Aký je najväčší zážitok vo vašom osobnom živote?
Za najkrajší a najväčší zážitok či už osobný alebo športový určite považujem narodenie mojich troch detí – dvoch synov a dcéry, pri ktorých som priamo bol.

Túžili ste sa ako malý stretnúť s nejakou hviezdou, resp. svojim futbalovým vzorom? Prípadne, kto to bol a podarilo sa vám to?
Mal som dva futbalové vzory a tými boli Zinedine Zidane a Pavel Nedvěd. S Pavlom Nedvědom som mal tú česť sa osobne stretnúť a dokonca bol aj na krste mojej knihy.

Aké stretnutie považujete za najzásadnejšie a naozaj nezabudnuteľné?
Za zásadné a dôležité stretnutia v mojom živote považujem stretnutia s mojimi trénermi, ktorí ma viedli počas mojej futbalovej kariéry. Každý z nich ma futbalovo a ľudsky posúval. Za dôležité stretnutie považujem aj stretnutie s prezidentkou Čaputovou pri odovzdávaní štátneho vyznamenania.