Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Skupina No Name predstavuje klip k piesni Ak nejde o všetko

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Skladbu Ak nejde o všetko zložili Roman Timko a Zoli Šallai.

Bratislava 5. marca (TASR) - Skupina No Name predstavuje nový videoklip k piesni Ak nejde o všetko. Duet Igora Timka a Zoliho Šallaia pochádza z aktuálneho albumu V pôvodnom znení, ktorý kapela predstaví na jarnom No Name & Nocadeň tour 2024. TASR informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

Skladbu Ak nejde o všetko zložili Roman Timko a Zoli Šallai. "Keďže sa s Romanom roky poznáme a on ovláda môj model práce, tak ma oslovil, aby som mu zhudobnil text. Po prvom prečítaní mi bolo jasné, o čom je príbeh. Začal som sa hrať so slabikami a vytvoril melódiu s harmonizáciou, ktorá zapadala do veršov. Veľmi ľahko sa komponuje, ak máte pred sebou dokonalý príbeh," hovorí Zoli.

Nová pieseň dostala aj obrazové spracovanie. Na klipe pracovali No Name v už osvedčenej zostave, režisérom klipu je Juraj Lehotský, kameramanom Timo Križko. Klip produkoval Pavol Jelenek a zatancovala si v ňom tanečníčka Katrin Cvinerová. Choreografiu má na konte Stanislava Vlčeková.

"Cesta za hlavnou postavou Katrin si pýtala špeciálnu požiadavku. Juraj Lehotský mal predstavu, že výrazový tanec v sebe musí niesť aj prvky akrobacie. Keďže máme známych v divadle Cirk La Putika, navštívili sme jedno z predstavení tohoto súboru v Prahe. A Jurajovi sa Katrin zapáčila na prvý pohľad, stretli sa a začalo sa tvoriť," uviedol Igor Timko.

No Name & Nocadeň V pôvodnom znení tour 2024 štartuje 21. marca v Košiciach, pokračuje 23. marca v Bratislave, v Českej republike budú koncertovať v Ostrave (5. 4.), Brne (11. a 12. 4.) a Prahe (20. 4.).