Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

TRAGICKÁ NEHODA: Pri Turni nad Bodvou vyhasli štyri ľudské životy

Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala pred Turňou nad Bodvou v okrese Košice-okolie. Pri nehode sa čelne zrazili 2 osobné vozidlá. Zrážku neprežili tri osoby. Ďalšie štyri osoby, z ktorých dve museli hasiči z vozidiel vyslobodzovať hydraulickým zariadením, utrpeli zranenia rôzneho charakteru. Na mieste zasahuje aj vrtuľníková ZZS. Foto: TASR - HaZZ

Ako pre TASR potvrdila Zuzana Turočeková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE, na mieste tragickej nehody okrem hasičov zasahuje aj záchranársky vrtuľník z Košíc.

Turňa nad Bodvou 12. júla (TASR) – Počet obetí piatkovej dopravnej nehody neďaleko obce Turňa nad Bodvou v okrese Košice-okolie stúpol na štyri.

"Na mieste zahynuli tri osoby, ďalšia po prevoze do nemocnice a tri osoby sú zranené," informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach na sociálnej sieti.

K čelnej zrážke dvoch áut došlo v piatok krátko po 18.00 h. Ako predtým uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), hasiči hydraulickým zariadením z vozidiel vyslobodzovali dvoch ľudí. Na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník z Košíc.