Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Nehoda na Moste Lanfranconi: Premávka je prejazdná a bez obmedzení

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Rovnako sa dve autá zrazili na bratislavskej Staromestskej ulici smerom k Slovenskému rozhlasu.

Bratislava 27. marca (TASR) - Vodiči sa v stredu pre nehodu zdržia na bratislavskom Moste Lanfranconi smerom do Lamača. Zrazili sa tam dve autá. Je blokovaný odbočovací a čiastočne pravý pruh. Informuje o tom Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti. Hlási aj ďalšie nehody a zdržania.

Rovnako sa dve autá zrazili na bratislavskej Staromestskej ulici smerom k Slovenskému rozhlasu. Blokovaný je tam ľavý pruh. Treba tam počítať so zdržaním.

Ako informuje Stella centrum na svojom webe, kolóny sa tvoria aj na diaľnici D1 v smere Senec - Zlaté piesky - Prístavný most - Petržalka. Vodiči si tam postoja do desiatich minút. Takisto aj na bratislavskej Račianskej ulici v smere do centra.

Premávka na diaľnici D1 je po rannej nehode prejazdná a bez obmedzení


Premávka na diaľnici D1 je v súvislosti so stredajšou rannou dopravnou nehodou úplne prejazdná a bez obmedzení. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

K nehode došlo v smere na Most Lanfranconi na úrovni obchodného centra na Einsteinovej ulici. Zrazilo sa tam osobné vozidlo s kamiónom. Pri zrážke podľa policajtov utrpel vodič osobného vozidla zranenia a bol prevezený do nemocnice.

Polícia v tejto súvislosti vyzýva vodičov, aby zvýšili pozornosť a opatrnosť pri prejazde týmto úsekom. Prípadne, ak to situácia umožňuje, na prejazd využili alternatívnu trasu.