Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Romain Velez už netrénuje bratov Žampovcov v alpskom lyžovaní

Na archívnej snímke slovenský reprezentant v zjazdovom lyžovaní Adam Žampa. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Romain sa rozhodol, že sa chce viac venovať malému synovi Julesovi a manželke Veronike. Nás bude ako hlavný tréner znovu viesť náš otec, povedal pre denník Šport 28-ročný Adam Žampa.

Bratislava 15. mája (TASR) - Francúz Romain Velez už netrénuje slovenských reprezentantov v alpskom lyžovaní Adama a Andreasa Žampovcov. Ich spolupráca sa skončila po jednej sezóne, trénerské úlohy opäť prebral otec Tomáš Žampa. Informovalo o tom stredajšie vydanie denníka Šport.

"Romain sa rozhodol, že sa chce viac venovať malému synovi Julesovi a manželke Veronike. Nás bude ako hlavný tréner znovu viesť náš otec," povedal pre denník Šport 28-ročný Adam Žampa, ktorý má za sebou operáciu zlomeniny palca pravej ruky: "Stále chodím na rehabilitácie, regenerujem, v pondelok som začal letnú prípravu na ďalšiu zimu. Mali by sme sa s bratom približne mesiac kondične pripravovať vo Vysokých Tatrách, s tým, že budeme obiehať aj nejaké sústredenia, testovať lyže a potom príde na rad už tradičný kolotoč Svetového pohára."