Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

DEFINITÍVNE BEZ DIVÁKOV: Slovan pozve na zápas s Wolverhamptonom deti

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Ako informovala oficiálna webová stránka Slovana, klub vyčerpal všetky možné prostriedky a vyvinul maximálne úsilie na zmenu verdiktu, ten je však konečný a nemenný.

Bratislava 9. októbra (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava odohrajú aj druhý domáci zápas v K-skupine Európskej ligy UEFA proti Wolverhamptonu Wanderers (24. októbra o 18.55 h) bez divákov. Odvolacia komisia UEFA totiž zamietla odvolanie klubu voči trestu udelenému za správanie fanúšikov v domácom súboji play off s PAOK-om Solún (1:0). Disciplinárna komisia UEFA navyše udelila Slovanu pokutu v celkovej výške 91.750 eur (50.000+41.750) za ďalšie priestupky vrátane výtržností fanúšikov.

Ako informovala oficiálna webová stránka Slovana, klub vyčerpal všetky možné prostriedky a vyvinul maximálne úsilie na zmenu verdiktu, ten je však konečný a nemenný. Slovan opäť využije reglement UEFA o tom, že pri zápase za zatvorenými dverami je možné umožniť účasť deťom vo veku do 14 rokov. Rovnako ako v stretnutí proti Besiktasu Istanbul (4:2) ponúkne túto možnosť deťom zo základných škôl a futbalových klubov na celom Slovensku.