Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trnavský kraj

Pri dopravnej nehode v Brezovej pod Bradlom boli dve ťažké zranenia

Ťažké zranenia dvoch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok 15. augusta 2016 v Brezovej pod Bradlom. Mladý vodič vyletel s automobilom z cesty a skončil v lese v potoku. Pri nehode utrpel ťažké zranenie mladý vodič, ktorého vrtuľníkom transportovali do Fakultnej nemocnice v Nitre a ťažké zranenie mala aj 20-ročná spolujazdkyňa. Ďalšia 17-ročná spolujazdkyňa utrpela ľahké zranenie. FOTO TASR – KR PZ Trenčín Foto: TASR KR PZ Trenčín

Mladý vodič vyletel s automobilom z cesty a skončil v lese v potoku.


Brezová pod Bradlom 16. augusta (TASR) – Ťažké zranenia dvoch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok (15.8.) v Brezovej pod Bradlom. Mladý vodič vyletel s automobilom z cesty a skončil v lese v potoku.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 22-ročný vodič jazdiaci na automobile Volkswagen pri predchádzaní dvoch vozidiel neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, zišiel mimo cesty do poľa a následne do lesného porastu. Tam narazil do stromu, od ktorého sa automobil odrazil do potoka.

"Pri nehode utrpel ťažké zranenie mladý vodič, ktorého vrtuľníkom transportovali do Fakultnej nemocnice v Nitre a ťažké zranenie mala aj 20-ročná spolujazdkyňa. Ďalšia 17-ročná spolujazdkyňa utrpela ľahké zranenie. Po dopravnej nehode bol Volkswagen úplne zničený, škodu vyčíslili na približne 10.000 eur," doplnila Antalová s tým, že príčinu nehody vyšetrujú znalci.