Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Pohotovosť pre deti a dorast v Dubnici zrušili, ošetria ich v Trenčíne

llustračné foto. Foto: TASR - Dano Veselský

Pohotovosť pre deti a dorast v Trenčíne funguje počas pracovných dní od 16.00 do 22.00 h, počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h.

Dubnica nad Váhom/Trenčín 2. apríla (TASR) - V Dubnici nad Váhom zrušili k 1. aprílu prevádzku ambulancie pohotovostnej služby pre deti a dorast. Pacientov ošetria vo Fakultnej nemocnici (FN) Trenčín. Informovala o tom FN Trenčín na svojej webovej stránke.

Dôvodom zrušenia detskej pohotovosti v Dubnici nad Váhom je dlhodobý nedostatok personálu. Zdravotná starostlivosť bude v plnom rozsahu zabezpečená v ambulancii pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne aj pre maloletých pacientov z okolia Dubnice nad Váhom.

"Ambulancia pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne sa nachádza v areáli Fakultnej nemocnice Trenčín (Legionárska ulica 28 Trenčín, na prízemí pediatricko-neonatologického pavilónu) čím zabezpečuje dostupnú a komplexnú zdravotnú starostlivosť, vrátane potrebnej diagnostiky a prípadnej hospitalizácie," informuje nemocnica.

Pohotovosť pre deti a dorast v Trenčíne funguje počas pracovných dní od 16.00 do 22.00 h, počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h.